De laatste maanden kon ik mijn blog niet updaten, want qTranslate blokkeerde de updates met de melding dat mijn site niet meer zou werken als ik het toch deed. Jammer genoeg lijkt de ontwikkelaar de de plugin er geen zin of tijd meer in te hebben om het project verder te bouwen. Gelukkig is het allemaal open-source en hebben een aantal dappere zielen de code geforkt en een nieuwe plugin gestart, mqTranslate. Hiermee kon ik alle updates draaien en nu is due WordPress 4.0 geïnstalleerd! De update ging zonder problemen en de instellingen zijn perfect overgenomen.

Bedankt, Qian Qin voor een fantastische plugin, en bedankt mqTranslate team voor het voortzetten ervan!

Categorieën: Opinie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.