BNN gaat door!

Zo. De kogel door de kerk? De leden in de zak? Alles goed nu? 153000 and counting? Mooi. Ik kan niets dan zeggen:

GEFELICITEERD !!

Beetje vreemd, gezien ik mezelf ook feliciteer, een vereniging bestaat immers vooral uit zijn leden. Het is een goede zaak dat er een BNN is. Maar dat heeft iedereen al tot in den treure gezegd. Dus ik zal niet teveel herhalen daarover.

Een dingetje nog. Hoe zit het nu met Ruud de Wild? Als fan vind ik het erg vervelend dat er zo weinig duidelijkheid is. Het is duidelijk dat ik wil dat ie lekker bij BNN blijft. En natuurlijk geloof ik dat hij echt ziek was gisteren, maar er waren wel berichten van FUD (Fear, Uncertainty and Doubt) in de media. Enige opheldering?

Categories: Opinie

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.