Ik heb de trainingsronde vastgesteld. De oplettende luisteraar heeft ook al gemerkt, dat de twee andere routes verwijderd zijn.Ik heb ze niet gelopen en zal ze niet lopen ook, nu ik de 10 km in de benen heb. Vanmiddag dus een 10km ronde gemaakt, met een stukje warmlopen. En ook maar meteen gedaan. De tijd is er nog niet, maar het is wel een goed gevoel te weten dat die 10km er echt in zit. Het leuke van Google Maps is dat je er ook nog wat extra spul op kan plakken, dus wat tussentijden staan er ook op. Hoewel die natuurlijk compleet gegokt zijn en zwaar ongeveer. Probeer maar eens al lopend een analoge klok af te lezen.

Categories: Lief dagboek

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.