Based on the code found at http://www.designsbyjonathan.com, I created a very simple plugin, that shows only one category on the front page. It is version 0.1, but it works. You will have to insert the numerical value of the category you want in the PHP. When adding a minus sign before it, it will exclude that category from the frontpage.

Simple as that.

Download it here: frontpage-category

Categories: Geekstuff

4 Comments

Pieter Janssen · Tuesday November 20th, 2012 at 10:57 AM

Beste,

Ik kom toevallig deze post tegen.

Ik ben op zoek naar ene plugin die inderdaad alleen op mijn homepagina berichten van een bepaalde categorie plaatst. Daarnaast wil ik berichten uit een andere categorie op een andere pagina plaatsen.

Kun jij mij vertellen of dit werkt zoals ik het hierboven stel?

Ik hoor graag van je

Pieter Janssen

Bart · Friday November 30th, 2012 at 10:43 AM

De plugin heb ik snel snel geschreven om de functionaliteit die ik wilde hebben te implementeren. Je kan niet per pagina een categorie kiezen. Overigens, als je daarin geinteresseerd bent, kan ik wel iets maken (tegen betaling, maar ik ben niet duur ;-)), ligt eraan of het voor fun of profit is.

Groeten
Bart

Jammy · Saturday May 11th, 2013 at 06:13 PM

Hallo,

ik ben op zoek naar iets zoals je het hierboven beschrijft. Ik heb de plugin gedownload en geïnstalleerd, maar vind nergens waar ik de categorie kan instellen. Ik dacht dat dit beschikbaar zou zijn in de Settings / Reading…
Ik zou dit in feite graag doen voor een custom taxonomy die op de homepagina moet verschijnen.

Bart · Friday June 28th, 2013 at 01:51 PM

Jammy,

De instelling van de category zit in de PHP code zelf, als nummer. je zal de plugin file zelf dus moeten zien aan te passen, en achterhalen wat de category ID is die je wil tonen.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.