Wat krijg je als je allerlei ideeen hebt, weinig tijd en net een beetje heb zitten webmasteren? Juist, een blog-entry met een titel als deze.

Babysite

Ja, die is online (al een tijdje) en ik heb hem net een beetje netjes gemaakt en opgeruimd. Ik zou zeggen: gaat kijken op onze babysite en laat ook nog eens een berichtje achter.

Rennen

Na een rotte blessure (vage voetklachten) weer gaan rennen. Deel 1: 1 uur en een half (ofzo), kreeg namelijk last van mijn knie :(. Deel 2: knieklachten iets minder maar nog niet weg. 1:09:36. Redelijke schande-tijd, maar ik ben wel weer bezig. 5 oktober moet te doen zijn. We gaan binnenkort inschrijven, en dan is er geen weg meer terug.

EK

Voorbij. Bier op, en klaar. Duitsland niet gewonnen, en Guus ook niet. Wat ik daar nog over wilde zeggen: Hiddink is altijd de held, maar… hij kan niet verliezen! Als ie wint, wint ie, en als ie verliest, tja, dan was een buitenbeentjesploeg. Win-win situation. Al met al is het hem nog nooit gelukt een groot toernooi ook daadwerkelijk te winnen. Ook niet met Nederland.

Categorieën: Opinie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.