Yup, het is gezegd. De kroegbelofte gaat verzilverd worden. Samen met twee vrienden ga ik de singelloop lopen. En wel de 10 kilometer. Dat is ook de mooiste afstand, want precies één ronde singel. En daar gaat het toch om, nietwaar?

Vandaag echt het gevoel gekregen dat de training ook vruchten af aan het werpen is. Na dinsdag met nog geen 2 kilometer achter de kiezen al hijgend, verkrampend en met steken in de zij moeten gaan wandelen, heb ik vandaag 5,6 kilometer gelopen en ik had nog wat over (maar mijn veter ging los, dus ik moest wel eventjes stoppen). Toch maar wel gestopt, want je moet het niet forceren, hè. Het enige wat ik nu hoef te doen, is het tot 5 oktober vol houden.

Heb ook maar meteen een trainingspagina gemaakt, waar ik al mijn tijden en routes bijhoud. Einddoel is 10 kilometer, binnen de 60 minuten, 3600 seconden, oftewel 1 uur.

Categorieën: Lief dagboek

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.