LocalSounds charts

Zo. Even wat in het weblogje loggen. Gisteren weer een localsounds avondje gehad. En eindelijk doen die grmbl-charts het nu goed. Tenminste, volgens mijn testcases. Nu nog hopen dat er ook mensen gaan downloaden. Kijk maar eens op de site, linkje staat bij mijn favorieten (nee, dit is allemaal geen boze opzet op die site wat meer in de picture te spelen, hoewel dat natuurlijk wel mooi meegenomen is).

LocalSounds is een van de tig projecten waar ik druk mee ben op het moment. Wel degene die het verst gevorderd is. Hopen dat het iets tofs gaat worden.

Categories: Ouwe shit

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.