Da, lekker hardwarehacken is fijn. Gisteren de hele avond verknald met het bouwen van een digitale dobbelsteen, die je via een RS-232 verbinding kon besturen. Vandaag zitten klooien met een IPC@CHIP. Leuk speelgoed, maar na een avond pielen heb ik er nog geen letter voor kunnen schrijven. Heb wel een programmeer pakket gedownload, maar dat leek nogal op heel iets anders dan iets voor dat ding bouwen.

En nu zit ik zo naar mijn blogje te koekeloeren en denk ik “ik moet nog schrijven over debiel gedoe bij vliegmaatschappijen”, en “wat heb ik me boos gemaakt over die-en-dat”. Maar je weet hoe het is met boosheid, die gaat over. En als je niet boos bent, snap je niet hoe het is om boos te zijn, en als je boos bent, snap je niet hoe het is om niet boos te zijn. Net als met als je op de tandartsstoel zit, of verdrietig bent, of verliefd.

Maar ik sta toch versteld van de hits die ik voorbij zie komen, dus toch maar wat geschreven. Anders is het zo stil.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.