Ja hoor, vandaag al mijn social media profielen sites verwijderd. Facebook exit, Google+ exit. Ik ben er klaar mee. Wat mij betreft is de hype voorbij en kostte het alleen maar tijd. Ik kreeg er niks voor terug. Ow, en al dat privacy gedoe stond me vanaf het begin al niet aan.

Dus vanaf nu ben ik nog te volgen op Twitter, LinkedIn en dit weblog. Verder niks meer. En weet je? Het voelt als een bevrijding. Geen status updates meer moeten posten, niet meer in de gaten houden wat je ‘vrienden’ (ik heb ze gevraagd te helpen verhuizen, niks nie geen reacties denk) aan het doen zijn.

In de tijd van IRC, fora en een blog was het toch overzichtelijker. Daar ben ik dus weer terug. Overigens ben ik benieuwd of ik nu een trendsetter ben, of een loner. De tijd zal het leren.


2 reacties

Ivo

Ivo · 10 oktober 2011 op 18:37

Zo radicaal gestopt!
Nog geen ontwenningsverschijnselen?

Overigens jou vraag om te helpen verhuizen heb ik niet gezien hoor! Nou doe ik niet aan google+ maar al die andere ongein wel. Heb ik dan wat gemist?

Rob Meerwijk

Rob Meerwijk · 29 oktober 2011 op 13:25

Je hebt gelijk! Ik heb Hyves een jaar geleden al gekilled. En Facebook een paar weken later :-). http://www.meerwijk.dk/hyves

Twitter heb ik niet en Google+ begin ik ook niet aan. Ik laat het bij een blog. Daar kun je je eigen tempo en ritme bepalen.

En oh ja, linked in, maar daar kom je zakelijk eigenlijk niet onder uit.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.