hotelroom3rdtrySlapen? Tja, na een lange dag feesten, eten, drinken en dansen moet je toch echt onder de wol. Of misschien wil je een paar dagen eerder ook niet onder de brug van het kanaal van Korinthe slapen. Dus, en ook zoals beloofd, een aantal hotel tips.

Hotel Grand Olympic

Met deze hebben we een dealtje gesloten, maar dan moeten er wel een hoop kamers worden afgenomen (stuk of tien). Als je ons laat weten als je deze kiest, dan zorgen we ervoor dat alles in kannen en kruiken komt. Wij hebben hier zelf in maart geslapen, en het ziet er allemaal netjes uit. En een aardige hotelmanager.

Website: http://www.grandolympic.gr/, daar vind je alle informatie die je nodig hebt. Een standaard dubbele kamer, kost je maar 65 euro per nacht, met zeezicht 70. Natuurlijk inclusief ontbijt. Andere kamers komen ook met een mooie korting. Voor meer info kun je ons altijd bellen of mailen. Update: als je voor 10 juni aan ons doorgeeft wanneer je hier wil slapen, regelen wij de reservering. Update 2: Dat fotootje hierboven is niet het hotel ;-).

Hotel Mantas

Helaas geen speciale deal. Een tweepersoonskamer gaat hier voor 90 – 100 euro. Op hun website: http://www.mantashotels.gr.

Hotel Paolo

Tja, deze kan ik net zo goed achterwege laten. Hier hebben we alleen een prijs van: 65 euro voor een tweepersoonskamer. Geen website. Wel een e-mail adres: paolo@kor.forthnet.gr.

Hotel Marion

Nog eentje, met een mooie deal. Enkele kamer, 65 euro, dubbele, 70 euro en driedubbele 90. Nou, is dat een koopje, of niet? Je kunt ze mailen op info@marion.gr of je kan nog eventjes op de website kijken: www.marion.gr. Natuurlijk geldt hier ook voor, dat als je gebruik wil maken van het voorstel (genoemde prijzen gelden natuurlijk alleen als er meer mensen daar boeken), laat het ons weten, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Hotel Kontis

Nou, vooruit. Nog ééntje dan (waar heb ik dat eerder gehoord?). Hotel Kontis is ook betaalbaar en ziet er erg luxe uit. Check maar op www.hotelkontis.gr. Voor ons kost een dubbele kamer 55 euro, een premium kamer 75 en een suite 125.

Tikkie goedkoper

Er zijn er nog een paar, een tikke goedkoper. Bijvoorbeel Marko hotel, of Galaxy. Ook geen directe website voor, maar als je op Google “galaxy hotel loutraki” intikt, of “marko hotel loutraki”, dan kun je zo boeken.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.