Zow. Dat was tof gisteren. Lekker gefilmd, nooit geweten dat acteren zo makkelijk was. Nu speelde ik weliswaar iemand die erg op mij leek, dus dat maakt het wel makkelijker. En die jongens van de toneelclub (zelf zit ik er niet op), waren ook ok. Ben dus erg benieuwd wat het gaat worden. Helaas kan ik nog niks vertellen (jammer he).

Vanavond een post-istanbul-trip-eetfestijn, met een klets studevrienden, waarmee ik een halfjaar geleden in Istanbul ben geweest (errug gaaf). En nu dus weer dunnetjes overdoen bij het plaatselijke turkse restaurant (nee, geen shoarma, maar lahmacun, mezes en lam-shish). Lekker eten en drinken, jummie.

Categorie├źn: Ouwe shit

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.