Wat denkje?!

Poe. Eindelijk rust. Lekker slapen. Of zal ik toch nog even die film gaan bekijken waar ik het al eerder over had? Begint pas om twaalf uur verdomme. Waarschijnlijk red ik het einde dus niet. Val nu al bijna op mijn toetsenbord in slaap.

Net trouwens ‘Double Dragon’ gezien. Jeemig de peemig, het is lang geleden dat ik zo’n SLECHTE film gezien heb. Heerlijk. Dit was echt smullen, zo slecht. Vol cliches en met acties en effecten die echt werkelijk nergens op sloegen. Het verhaal sprak zichzelf meerdere malen tegen. Mocht je ooit dus nog een film willen zien waar je niet teveel (lees: helemaal niet) bij hoeft na te denken (sterker nog, ik denk dat nadenken bij deze film zowel hersenschade als totale gekte kan veroorzaken), dan moet je deze hebben. Het is zeg maar ‘Power Rangers – the movie’, maar dan slecht. Op een gegeven ogenblik zat ik me te bedenken dat deze film een grap moet zijn geweest, want als je hier als regisseur/acteur/schrijver serieus mee bezig bent geweest …..

Update: hier is het hele versje

Categorie├źn: Ouwe shit

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.