Pfoej, het was weer gezellig gisteren. Alleen ook een tikkie te laat en teveel drank (lees: bier). En dan nog een broodje knoflook. Zit nu met een duffe harses en een stijve nek (ietsies teveel en te hard geheadbangd, of is het headgebangd?) achter mijn peeceetje op mijn afstudeerplek. Twee uur te laat begonnen, maar volgens mij kan niemand dat iets schelen. Zie ontzettend uit naar vanavond, lekker op de bank hangen met een glaasje fris en een zakje chips. Dr komt geloof ik een goeie Mexicaanse film vanavond op Nederland 3. Die ga ik eens uitchecken. Goeie films zijn altijd fijn, zeker met een duffe kop.

Misschien is het een idee om hier ook eens andere dingen te posten dan alleen het gezwam over mijn persoonlijke leven, want zeg nou eerlijk, wie is daar nou in geinteresseerd? Okee. Dan zal ik morgen een filmbespreking doen. Over die Mexicaanse. Okee? Okee. Tot morgen dan dus.

Categorie├źn: Ouwe shit

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.