Bart’s studenten eettest

Zow, een nieuw item in Barts_eerste_weblog. De studenten eettest. En vandaag: Conimex Wokmenu (nu? nee straks).

De eerste indrukken:
Mooie verpakking, die makkelijk open lijkt te gaan. Een kleine blik op de prijs echter deed me nog even in mijn hoofd de prijslijsten van de plaatselijke pizzeria na te gaan. Waren die pizza’s nou goedkoper dan dit doosje rijst of niet? Net niet bleek later. Een pizzaatje bij Mama Samira in Eindhoven (de parioni met ham) kost EUR 7,50 en deze doos met chinees jolijt slechts 5,99. Aan de dure kant, maar toch nog goedkoper dan afhaal.

Bereiding:
Bereiding van dit produkt is werkelijk erg simpel, zelfs als je blind bent, twee linkerhanden hebt en nog geen broccoli van een bloemkool kan onderscheiden, kun je dit klaarmaken. Een beetje een belediging dus voor een kokende student als ik dus. Maar, een verademing met een duffe kop. Niet nadenken, gewoon alle voorgegaarde stukjes kip, saus en verse groenten in je wok keilen en warm maken. De rijst gaat in het bakje in de magnetron. Twee minuutjes en ping.

Eetbelevenis:
Lekker. Smaakt niet naar plastic, zoals zoveel magnetronmaaltijden en de groenten zijn volgens mij echt vers, ze knapperen namelijk weelderig. De rijst is niet klef of juist droog maar precies goed. Een klein minpuntje is de hoeveelheid. Een hongerige student heeft altijd VEEL honger en die is niet gestild met dit doosje orientaals genot. Wat dus tot direct gevolg heeft dat ik nu met een bapao zit (kost geen kont en is nog sneller klaar, smaakt echter wel naar karton).

Conclusie:
Conimex Wokmenu (nu? ja nu) is een welkome snelle hap alleen niet voor de bergen vlees en friet verorberende jongeman of -vrouw. De smaak is goed en het lijkt nog gezond ook.

+ Snel klaar
+ Lekker
– Duur
– Beetje weinig

Mijn cijfer is een: 8.

Categorie├źn: Ouwe shit

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.